Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Επιπλέον Πληροφορίες και πιθανές ερωτήσεις υποψηφίων


1η Πανελλήνια Θερινή Μουσική Ακαδημία

H ιστοσελίδα ενημερώνεται καθημερινά απο την διοργάνωση.
Παρακαλούμε πολύ να ενημερώνεστε και εσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα για τυχόν αλλαγές ή επιπλέον διευκρινήσεις που θα αφορούν τα προγράμματα  της Θερινής Ακαδημίας και των Διαγωνισμών.
 

Παρακάτω σας παραθέτουμε τις πιο συχνές σας ερωτήσεις και απορίες που αφορούν το πρόγραμμα της Θερινής Ακαδημίας και των Διαγωνισμών.Για επιπλέον πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.



1.Ποσο κοστίζει η συμμετοχή στον διαγωνισμό 


Το κόστος συμμετοχής διαμορφωνεται ανάλογα με την κατηγορία στην οποία ανήκει ο σπουδαστής

Κόστος Συμμετοχής Διαγωνισμών
Για τις κατηγορίες 

1η, 2η και 3η κατηγορια 30 ευρω, 
4η κατηγορία 45 ευρώ
και
5η κατηγορια 55 ευρω

Το κόστος για τους συμμετέχοντες στα σεμινάρια που θα θελήσουν να συμμετέχουν και στο διαγωνιστικό μέρος διαμορφώνεται ως εξής: 
1η,2η και 3η κατηγορία 20 ευρω,
4η κατηγορία 30
και 5η κατηγορία 40 ευρω



Κόστος συνοδών πιανιστών/συνοδών για τους διαγωνισμούς
Για τους διαγωνιζόμενους εκτός Βόλου ο Σύνδεσμος μπορεί να προτείνει συνεργαζόμενους συνοδούς που θα μπορέσουν να εξυπηρετήσουν, η αμοιβή τους όμως θα βαρύνει τον διαγωνιζόμενο και ανέρχεται στο ποσό
των 25 €. Ο διαγωνιζόμενος οφείλει να δηλώσει στην αίτησή του εάν επιθυμεί να έχει συνοδό προκειμένου να μπορέσει η γραμματεία του διαγωνισμού να επικοινωνήσει μαζί του. Ο διαθέσιμος συνοδός θα καλύψει μία πρόβα και την μέρα του διαγωνισμού.
Με την λήξη των συμμετοχών θα ενημερωθούν ολοι για το προγραμμα.Ολοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να εχουν μαζί τους και την παρτιτούρα του πιάνου για τον συνοδό.


Προκαταβολές διαγωνισμών| Προκαταβάλουν με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό το μισό ποσό της συμμετοχής  της κατηγορίας που ανήκουν.
Σε περίπτωση που επιθυμούν και συνοδό πιανίστα τότε  η προκαταβολή ισχύει στα  30 ευρώ κανονικά.

 
2.Ποσο κοστίζει η συμμετοχή στα σεμινάρια


Το κόστος για τους ενεργούς συμμετέχοντες στα σεμινάρια  ανέρχεται στα 110 ευρώ ανά περίοδο.
Κατάθεση Προκαταβολής 30 ευρώ. Εξόφληση πριν την έναρξη των σεμιναρίων στην γραμματεία της διοργάνωσης  στο Δ .Ω. Βόλου ή μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό που αναγράφεται.
  • Προτιμότερο είναι η κατάθεση να γίνει απ ευθειας στον τραπεζικό λογαριασμό για να εχουμε συνολική εποπτεία των προτεραιοτήτων στις κρατήσεις
  • Σε περίπτωση επιθυμίας συμμετοχής σε δύο περιόδους το κόστος ανέρχεται στα 190 ευρώ.

Κόστος για τους ακροατές 80 ευρώ ανά μαθητή Κατάθεση Προκαταβολής 30 ευρώ. Εξόφληση πριν την έναρξη των σεμιναρίων στην γραμματεία της διοργάνωσης στο Δ.Ω.Βόλου ή μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό που αναγράφεται.
  • Σε περίπτωση επιθυμίας συμμετοχής και στις δύο περιόδους το κόστος ανέρχεται στα 130 ευρώ.
Ποσο ειναι το κόστος εαν θελήσω να παρακολουθήσω 2 περιοδους στην μία ως ενεργό μέλος και στην άλλη ως ακροατής?
Ως ενεργό πληρωνω 110 ευρώ  για την μια περίοδο και ως ακροατής 50 ευρώ.Συνολο 160 ευρώ

3.Θεματα διαμονής   

Το Δημοτικό Ωδείο του Βόλου προσφέρει  ανά περίοδο 40 δίκλινα δωμάτια στους Αθλητικούς Ξενώνες  της Ν. Ιωνίας στο συμβολικό κόστος των 5 ευρώ το  άτομο ανά  διανυκτέρευση  για τους συμμετέχοντες. 
Προτεραιότητα κρατήσεων για τις διαμονές δίνεται πρώτα στους συμμετέχοντες  των σεμιναρίων & των διαγωνισμών και μετά σε γονείς και κηδεμόνες που επιθυμούν να συνοδεύσουν τα παιδιά τους.Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας βάση ημερομηνιών.Οι αιτήσεις ειναι ενεργές μόνο με την καταβολή της προκαταβολής .Λήξη υποβολής αιτήσεων 20 Ιουνίου 2012.

Όσοι ενδαφέρονται να κλείσουν δωμάτιο σε ξενοδοχείο μπορούν να επικοινωνήσουν με τα παρακάτω συνεργαζόμενα ξενοδοχεία τα οποία προσφέρουν smile price τιμές για τους συμμετέχοντες της Ακαδημίας, και να κάνουν απ΄ευθείας κράτηση αναφέροντας οτι ειναι συμμετέχοντες της Θερινής Ακαδημίας.

Ξενοδοχείο Νεφέλη 3*
Διεύθυνση Κουμουνδούρου 10| ΤΗΛ:+30 24210 30211
Δωμάτιο Μονόκλινο με πρωινό 40 ευρώ/ημέρα
Δωμάτιο Δίκλινο με πρωινό 45 ευρώ/ημέρα
Δωμάτιο Τρίκλινο με πρωινό 55 ευρώ/ ημέρα         
Εαν λάβω μέρος μόνο στον διαγωνισμό μπορώ να έχω εξασφαλισμένη την διαμονή μου?
Προτεραιότητα στις κρατήσεις των δωματίων εχουν πρωτα οι σπουδαστές που θα μείνουν μεγάλο χρονικό διαστημα στον Βόλο εξαιτίας της Ακαδημίας,δηλαδή αυτοί που θα λάβουν μέρος στα μαθήματα και στον διαγωνιμσό.Κατόπιν (μέσω λίστας) έχουν προτεραιότητα οι σπουδαστές που λάβουν μέρος μόνο στα μαθήματα και μετά οι σπουδαστές που θα λάβουν μέρος μόνο στον διαγωνισμό.

4.Θεματα μετακίνησης

Η μετακίνηση από τις εγκαταστάσεις του χώρου διαμονής θα πραγματοποιούνται με λεωφορεία που θα προσφέρει ο δήμος Βόλου με 2 δρομολόγια την μέρα από και προς το ωδείο.Τα δρομολόγια θα ανακοινωθούν πρίν την έναρξη της Ακαδημίας μαζί με το αναλυτικό συνολικό πρόγραμμα.

5.Πως θα ξέρω  ότι η αίτησή μου είναι έγκυρη?
Η αίτηση στέλνεται ηλεκτρονικά μέσω του blog και έρχεται απ ευθείας σε εμάς. Ισχύει μόνο με την κατάθεση της προκαταβολής των 30 ευρώ, στην οποία πρέπει να φαίνεται το όνομα του συμμετέχοντα στο σεμινάριο. Μόλις κατατεθούν τα χρήματα ισχύει η αίτηση και μπαίνει στην λίστα προτεραιότητας και για τις κρατήσεις δωματίων. Ο ενδιαφερόμενος ενημερώνεται μέσω email ότι ισχύει η κράτησή του.

6.Πως θα ξέρω το πρόγραμμα της ημέρας του φεστιβάλ.
Με την λήξη υποβολής των αιτήσεων ενημερώνονται όλοι οι ενδιαφερόμενοι για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, μαθημάτων και διαγωνισμού. Μέχρι τις 30 Ιουνίου θα έχει αναρτηθεί και αναλυτικό πρόγραμμα στο blog.

7.Πως υπολογίζω το κόστος του σεμιναρίου μου?
Παράδειγμα
Συμμετέχω σε μια περίοδο _πρεπει να πληρώσω 110 ευρώ
Συμμετέχω και στον διαγωνισμό –πληρώνω το αντίστοιχο ποσό της κατηγορίας μου μειωμένο (βάση του παραπάνω πίνακα) λόγω συμμετοχής μου και στο σεμινάριο.
Διαμονή –υπολογίζω 5 ευρώ την ημέρα για ένα ατομο.
Η προκαταβολή του ποσού αφορά τα σεμινάρια η και τον διαγωνισμό.
Το υπόλοιπο ποσό οφείλω να το εξοφλήσω ΠΡΙΝ την έναρξη της Ακαδημίας μεσω κατάθεσης τραπεζικού λογαριασμού ή στην γραμματεία του ωδείου στον Βόλο.
Το κόστος διαμονής μου πληρώνεται ΜΟΝΟ στην γραμματεία του ωδείου στον Βόλο με την έναρξη της ακαδημίας.
8.Αριθμός Λογαριασμού κατάθεσης
Η κατάθεση προκαταβολής θα πρέπει να γίνει στον Λογαριασμό με το σχόλιο –όνομα καταθέτη για το σεμινάριο (+ κατηγορία σεμιναρίου).
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΘΕΡΜΗΣ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ| 5216-054620-986
ΙΒΑΝ
GR 70 0172 2160 0052 1605 4620 986

και να συνοδεύει την αίτηση του σπουδαστή. Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής του το ποσό της προκαταβολής δεν επιστρέφεται

9.Επιπλέον πληροφορίες επικοινωνίας

Πληροφορίες- Συμμετοχές
http://skdoth.blogspot.com/

 
Δημοτικό Ωδείο Βόλου

Μεταμορφώσεως 1, Βόλος
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 24210-36992 & 24210-39594

Δημοτικό Ωδείο Θέρμης
Δημ. Καραολή & Καπετάν Χάψα,57001,Θέρμη
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2310-463423


10.Πόσα μαθήματα μπορώ να επιλέξω και με ποιους καθηγητές?.
Μπορει καποιος να επιλέξει μέχρι και 3 διαφορετικούς διδάσκοντες (εάν υπάρχουν στην κατηγορία του) ή 3 διαφορετικά μαθήματα
Παραδειγμα
Σπουδαστής πιάνου Ανωτέρας
Μπορεί να κάνει 3 σαρανταπεντάλεπτα (45΄) μαθήματα με 3 διαφορετικούς καθηγητές πιάνου ή 2 μαθήματα πιάνου και ένα μουσικής δωματίου ή οτι αλλο θέλει να επιλέξει.
  • Σε περίπτωση υπεράριθμων ενεργών συμμετοχών και εφόσον η αποστολή του δελτίου συμμετοχής είναι εμπρόθεσμη, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την ημερομηνία παραλαβής του δελτίου συμμετοχής. Η τελική επιλογή των καθηγητών θα γίνει με βασικό κριτήριο την ημερομηνία αποστολής του δελτίου συμμετοχής σε συνδυασμό με την προτίμηση του κάθε μαθητή και τις ώρες διδασκαλίας κάθε καθηγητή.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου